U bevindt zich hier: Home Administratie

Administratie

Administratieve en fiscale werkzaamheden worden door veel ondernemers als lastig, ingewikkeld en tijdrovend werk beschouwd. Voor mij is dit dagelijks werk dat ik met veel plezier doe. Ik neem u dit ook graag uit handen, zodat u kunt doen waar u goed in bent, namelijk: ondernemen.

Het uitgangspunt hierbij is u te begeleiden op een zodanige wijze dat u sneller in staat bent om te kunnen reageren op veranderende interne- en externe omstandigheden.

Mijn dienstverlening bestaat voornamelijk uit het verzorgen van de administratie en fiscale aangiften en het opstellen van de jaarrapportages.

Maar cijfers alleen zijn niet altijd genoeg. Het gaat erom wat de cijfers betékenen voor uw bedrijf. Dat u weet waar u staat als bedrijf, zodat de cijfers een pro-actief onderdeel kunnen uitmaken van strategie en planning. Daarom licht ik de cijfers en jaarrapporten altijd toe tijdens een persoonlijk gesprek.

En heeft u tussendoor vragen? Of staat u voor een belangrijke beslissing binnen uw bedrijf? Dan ben ik er voor u met een passend advies.


 
We hebben 3 gasten online

Voor wie?


Adm. & Advies Visschers richt zich op.... klik hier

Administratie


Onze dienstverlening bestaat uit........ klik hier

Contact


Vragen over Adm. & Advies Visschers? ..... klik hier